Zara & Jennifer-jumping #2





Kram Bea!

Zara & Jennifer-jumping #1

 


Bilder från igår när vi tränade Zara inför de kommande hopptävlingarna. Satte ut lite saker här och var som de hoppade över och red runt. :) 
Blev en del bilder, så de kommer i två inlägg, nästa kommer under veckan! :D


Cold as ice



Kram Bea!

A day in the snow



För ett tag sen hade vi en friluftsdag i skolan, så då gick jag o några kompisar till snickarbacken och fotade de som åkte, (åkte lite själva oxå¨;) och lite andra grejjer! :) Har fler bilder, men de får ni nån annan gång!
Typ världens sämsta kvalité på bilderna, men var så svårt när de åkte..Har även zoomat in på de flesta, så aa..;p

Kram Bea!

Denise Lindgren



 
 
                                   
 
Kram Julia!
 
 

A old tractor




Kram Bea!

Give me summer now!



Några bilder jag tog i somras, mina sötnötar till kusiner fick agera modeller. ;) Bilderna är inte tagna med min kamera, och vet inte vad deras kamera heter, men skitsamma. 

Kram Bea! 
 
 

ÅHHHHHH!

FANFANFAN!! förlåt för språket, men mitt USB-minne med ALLA mina bilder på, funkar inte!!! :'O :'( Det är liksom alla bilder på Pepper, (min sköthäst), mina kompisar, o allllttt!! :'((( Hade tänkt lägga upp dom här, det är över 400 bilder?! Men nu är dom bortaaaa.....:'ooooo  TACKOHEJ FRÅN MIG! 

//Bea




Water#2




Kram från oss! :)

Water




Kram från oss! :)


 

A day in the park


Hej! Var ju hos min moster i helgen, vi åkte till en lekpark så då passade jag på att fota lite. :)
Blev sur på mig själv när jag satt i bilen o kollade igenom bilderna och insåg att nästan alla bilder när de gungade var suddiga..Jag hade glömt o ändrat inställningarna?! Fanns massor med bilder som hade blivit jättebra, om jag nu hade haft rätt inställningar..Menmen, sånt är livet. 

Kram Bea!

:

Here we go!

Hej! Imorgon är det måndag och en ny vecka! Skolan börjar och man kommer in i vardagen igen..Villket innebär mer tid att fota och uppdatera här. :)
Nu har det ju som sagt varit lov o allt, och varken jag eller Julia har haft någon tid alls kvar, men nu kör vi på roligt! Så håll koll! :D

Tänkte bara säga det, så vi hörs!
Har ingen data ikväll, så har inga bilder..Men ni får en iPhone bild på kavat i solen! :)

Kram Bea!


Flowers


Hej! Uppdateringen har varit supersämst, men jag har varit i stallet hela lovet, och nu är jag hos min moster och här är det fullt ös. Men tog några snabba och spontana bilder, så ni får lite och se iaf. :) Oredigerade för en gångs skull, hinner inte fixa det.. 

Kram Bea :)